Læringsmål og læringsstil

Portfolio er de facto afsluttet på Bygningskonstruktør uddannelsen, men jeg ønsker alligevel at fortsætte, da det giver en god viden om hvad man rent faktisk opnår og hvor man flytter sig.

På 5. Semester har jeg valgt to læringsmål, som flugter med nogle af de muligheder vi har for fordybelse i selve valgdelen:

  • Materialer – Beton og Gips
  • Indeklima – Herunder renoveringsklasser

Begge områder føler jeg, at jeg kan blive langt stærkere i, da jeg oftest har fokuseret på mere pragmatiske ting som Revit, ledelse og økonomi. Hvis jeg skal have en stærkere konstruktiv forståelse inden jeg skal i praktik på 6. Semester, så er det nu jeg skal gribe fat i disse elementer.

Beton og Gips har jeg valgt, da vi i vores projekt arbejder med stålkonstruktioner, og derfor naturligt får en viden om dette. I den individuelle projektering arbejder jeg med vådrum, og derfor mener jeg det giver mening at sætte sig mere ind i betons egenskaber, og da det som nævnt er stålarbejde, skal dette beklædes med et praktisk materiale – Gips.

Indeklima er en stor del af 5. Semester, da vi renoverer en gammel bygning. Der er derfor en lang række ting man kan dykke ned i, herunder lyd, lys, energi, rumfølelse mv. – Præcis hvilke elementer jeg fordyber mig i, er på nuværende tidspunkt ukendt, men jeg ønsker under alle omstændigheder at få en bedre forståelse for renoveringsklasser, og hvad forskellen er på hhv. Renoveringsklasse 1 og 2.

Se mine læringsmål og læringsstil.