EDC AROS (Tom Holst)

Fra 2009 til 2014 var jeg ansat i ejendomsmæglerkæden EDC AROS, i Aarhus S., hvor jeg blev ansat umiddelbart efter min praktikperiode i forbindelse med min finansøkonom-uddannelse. I løbet af de første to år i jobbet, uddannede jeg mig videre til ejendomsmægler, en titel jeg havde i firmaet indtil jeg i 2014 valgte at stoppe.

Indehaver, Tom Holst har, på baggrund af indsatsen og kollegaskabet valgt at give mig en anbefaling, som kan læses her:


Andreas har været ansat hos EDC AROS fra 2009 til 2014.

Vi har været utrolig glade for den periode, hvor Andreas var ansat. Han bød ind med stor faglig viden og en meget seriøs indgang til kunderne og altid med godt humør. Andreas var meget vellidt hos kunderne, og er det stadig hos hans tidligere kollegaer på kontoret. Selv om Andreas kørte fra Silkeborg til Århus, var der aldrig problemer med at tage ekstra aftaler, hvis der var behov for det. Andreas er fagligt og salgsmæssigt på et højt niveau, som jeg, som indehaver, har nydt godt af i perioden, hvor Andreas var ansat.

Andreas er en fantastisk dygtig, rar og tillidsfuld person at arbejde sammen med.  Det var med beklagelse fra vores side, at samarbejdet ikke kunne fortsætte, da Andreas valgte at gå en anden vej arbejdsmæssigt.

Jeg kan kun give Andreas de bedste anbefalinger, og man er velkommen til at kontakte mig for en snak.


Anbefalingen kan downloades her, og du er velkommen til at kontakte indehaver, Tom Holst, såfremt du går i overvejelser om at tilknytte mig din virksomhed, eller som forberedelse til en evt. jobsamtale.