Læringsmål og læringsstil

Lige som på 3. semester skal vi her vælge os et (eller to) læringsmål, og gøre op med os selv om noget har ændret sig i relation til vores læringsstil. På 3. semester arbejdede jeg med ledelse og mekanisk ventilation og et af disse punkter går igen på 4. semester:

  • Ledelse
  • Revit

Ledelse springer naturligt i øjnene, da jeg også arbejdede med dette sidste semester, men jeg vurderer at termen er så væsentlig for mig, at jeg er nødt til at fortsætte med et stort fokus derpå. Jeg er mentor på 4. semester og derved sikrer jeg igen gode arbejdsbetingelser for at arbejde med ledelse. Derudover arbejder vi med skiftende ledelse i vores gruppe hvilket betyder at jeg i ca. en måned i løbet af semestret vil være leder for gruppen.

Revit, eller BIM Projektering anser jeg som væsentligt, da jeg forventer at skulle arbejde i projekterings afsnittet når jeg skal ud på arbejdsmarkedet. Jeg har en basal viden i programmet, og kan bygge en bygning op uden de store udfordringer, men der gemmer sig en masse muligheder og smutveje i programmet, som jeg ønsker at blive dygtigere til. Du kan se mere om mine læringsmål og læringsstil ved at downloade skemaet nederst.

Se mine læringsmål og læringsstil.