Office pakken

office-2016Microsofts Office pakke er efterhånden allemandseje, og det er de færreste der ikke har stiftet bekendtskab med programmer, som Word. Det er dog langt fra det eneste program i pakken. Jeg har stor erfaring med nogle af programmerne, og moderat med øvrige af Microsofts programmer.

Word:

Jeg har benyttet mig af Word i mange år, og har skrevet adskillige rapporter i programmet. Fra gymnasietiden og videre har programmet været en fast bestanddel af mine skriblerier, og jeg vurderer mig selv som værende meget stærk i brugen af programmet og dets funktioner.

Excel:

Excel er et program der er lidt sværere at definere. Jeg vurderer at jeg er temmelig stærk i programmet, da jeg har programmeret flere kodningsark til PC spil, foruden mere avancerede økonomi styresystemer. Det er dog et program jeg stadig føler at jeg kan udvikle mig i, men i forhold til læg mand har jeg nogle stærke kompetencer.

PowerPoint:

At præsentere sit materiale igennem PowerPoint er simpelt. At kode programmet, således at det linker på kryds og tværs er lettere avanceret, men dog bestemt muligt. Jeg vil vurdere at jeg både er stærk på mit nuværende niveau, men ikke mindst er jeg interesseret i programmet og relativt lærenem i forhold til funktionerne, hvilket betyder at jeg vil vurdere mig selv som værende særdeles kompetent inden for PowerPoint.

Outlook:

Microsofts email og kalenderprogram har været en fast del af mit liv i de fem år jeg arbejdede som ejendomsmægler. Funktionerne i de nyere programmer er jeg ikke helt bekendt med, men opsætning og kommunikation på tværs af brugere i programmet er jeg hjemme i, og jeg benytter fortsat kommunikationsopsætningen dagligt, på Smartphone, PC og Tablet.

MS Project:

Microsoft Project er en fast del af bygningskonstruktør uddannelsen, og jeg anser mig selv som værende moderat kompetent i programmets mekanismer. Jeg har en fin forståelse for hvad programmet kan og hvad funktionerne betyder, men jeg har endnu til gode helt at knække hvordan det sættes op i praksis. Jeg arbejder dog aktivt på at blive stærk i programmet og vurderer det som vigtigt for mine fremtidige jobmuligheder.