3. Semester – Multihal

Indgangsparti - Solnedgang

Picture 1 of 9

På 3. semester fik vi for alvor lov til at komme på glatis. Det var ikke længere almindelig villa bebyggelse, men derimod en Multihal, som var på programmet. En Multihal, som både skulle indeholde den klassiske sportshal, en lang glaskorridor, kantine-område og kontorer/mødelokaler. Bygningen skulle deles op i en præfabrikeret betondel (hallen) og en præfabrikeret trædel (Caféområdet). Hallen skulle projekteres i Trige, og efter modulprojektering.

For første gang skulle vi endvidere sikre planlægningen af projektet igennem flere parters øjne, hvilket betød at vi i turnus skulle skifte “kasket” fra rådgiver, over element entreprenør og slutteligt til element montør. Dermed stiftede vi også bekendtskab med licitation og de regler der ligger på området.

Ovenfor kan du se visualiseringer fra projektet, og nederst har jeg vedlagt vores eksamenspræsentation, som du kan hente og derved se nærmere på vores mange opgaver i projektet. Eksamenspræsentationen er opbygget, således at du kan klikke på menu punkterne. Der er dog ikke adgang til filer igennem præsentationen.

Vurdering: 10

Hent min eksamenspræsentation.