Bygningskonstruktør

KonstruktørBygningskonstruktør uddan-nelsen er en professions-bachelor, der strækker sig over 3½ år, eller 7. semestre. De første to semestre bliver på studiet kaldt “at lære, at lære”, hvorefter de studerende overgår til professionaliserings fasen. De første 5. semestre er opbygget som kombineret undervisning og selvstudie i projektform, hvorefter 6. semester er fuldtids praktik. Det afsluttende, 7. semester er et individuelt forløb med et projekt og sideløbende bachelorafhandling.

Her på siden kan du se hvilke emner og problemstillinger jeg har arbejdet med under mit bygningskonstruktør studie. For nuværende er fanen opdelt i to underafsnit: Portfolio og Præsentation. Eller med andre ord, refleksion over læring og resultat af indsats. Derudover har jeg tilføjet en fane der hedder Mentor, som viser hvilke overvejelser jeg har gjort, samt hvilke kompetencer jeg har tilegnet mig i processen.

Benyt dig af dropdown menuen øverst, eller klik på de markerede ord her i teksten, for at finde frem til de, for dig, relevante emner.